2019. augusztus 2., péntek

Hogyan lehet megszabadulni a nem kívánt erekciótól?

Gyakori, hogy a felnőtt férfiak naponta többször is megtapasztalják az erekciót.Az erekció a korai életben kezdődik. Egészséges testi funkciók, amelyek a legtöbb embernél naponta többször előfordulnak. Egy 2013. évi tanulmány szerint az átlagos erekció 5,6 hüvelyk.Felnőttkorban erekció fordulhat elő, amikor egy férfit szexuálisan felébresztenek, vagy más okok miatt. Az erekció különféle típusai a következők:

Reflexogén: Ezek érintés hatására lépnek fel.
Pszichogén: Ezek a válaszok szexuális gondolatokra vagy fantáziákra reagálnak.
Éjszakai: Ezek akkor fordulnak elő, amikor az ember alszik. Egy ember átlagosan ezekből öt él egy éjszaka, és ezek átlagosan 30 percig tartanak.A tesztoszteron szerepet játszik az erekcióban. Erekció során kis mennyiségű vér szállít a péniszbe. Ez a hatás a hormonokkal, az izmokkal és az idegekkel együtt megjavítja a péniszt.

A merevedés lehetővé teszi a nemi közösülés lehetőségét, de az erekció nem mindig azt jelenti, hogy az ember maszturbálni akar vagy szexuális tevékenységeket folytat.Véletlen, nemkívánatos erekció sok embert érint. Általában nem jelzik az egészségi állapotot, de kellemetlennek vagy zavarba ejthetik az embert. Hét módon lehet megállítani az erekciót.

Az orgazmus elérése és az ejakuláció általában megszabadít az erekciótól, de ez nem mindig megfelelő vagy kívánatos.Hasznos lehet egy embernek megtanulni az erekció megállításának más módszereit is. Ezek a kép alatt olvashatók:


1. Nyugodtan vár:
A nemkívánatos erekció kezelésének egyszerű módja az, hogy várja meg, amíg el nem tűnik. A következők segíthetnek: leülni, lassan lélegzik, nyugodt maradni A kellemetlenség csökkentése érdekében segíthet az erekció hosszú kabátdal, ingtel vagy laptopkal való lefedése. Fontos megjegyezni, hogy bár az erekció nyilvánvalónak tűnik az azt tapasztalható személy számára, a legtöbb ember ezt nem észreveszi, így nincs ok aggodalomra.

2. Meditáció:
A meditáció és a nyugodt várakozás segíthet megszabadulni a nem kívánt erekciótól.A meditáció segíthet megszabadulni az erekciótól, és megakadályozhatja az embert abban, hogy a gondolatok felkeltésére összpontosítson. A meditáció kipróbálásához az embernek:lassan és mélyen lélegezzenösszpontosítson a lélegzet hangjárapróbálja megismételni egy szót vagy kifejezést újra és újra, hogy összpontosítsa az elmétnyugtázza a zavaró gondolatokat, majd képzelje el, hogy elengedi őket, összpontosítva a lélegzet hangjáraA meditáció elősegítheti a kikapcsolódást, és mindenki számára elérhető. Egyeseknek nehéz a meditáció, amikor először kipróbálják, de vannak olyan meditációs órák és alkalmazások, amelyek segíthetnek.Mielőtt támaszkodna a meditációra, hogy megszabaduljon az erekciótól, érdemes azt egész nap gyakorolni.

3. Figyelmeztetés:
Az elme elvonása más gondolatokkal segíthet megszabadulni az erekciótól. A következők segíthetnek:elkerülve bármire felidéző ​​dolgota matematikai probléma megoldására összpontosítvabeszéd vagy vers visszahívása vagy rejtvény megoldása

4. Áthelyezés:
Ülő vagy álló helyzet megváltoztatása az embernek is segíthet megszabadulni az erekciótól. Ez elősegítheti a ruházat mozgatását, amely esetleg megérintette a péniszt, és stimulálhatja azt.A helyzetváltás az embernek is segítheti az erekció elrejtését, ha nyilvános vagy kellemetlen helyzetben van.

5. Zuhanyozás:
Hideg zuhanyozás a hagyományos gyógymód az erekciótól való megszabaduláshoz, amely egyes férfiak számára jól működik. A zuhanyzás azonban nem mindig praktikus.

6. Meleg fürdés:
Bár egyes férfiak hideg zuhanyt használnak, mások szerint a meleg fürdő segít megszabadulni az erekciótól.A meleg fürdő segíthet az embereknek pihenni és csökkenteni az izgalmat. Megkönnyíti a vizelet átjutását is, ami elősegítheti az erekció megszűnését.

7. Gyengéd testmozgás:
Egyes férfiak szerint a szelíd testmozgás segíthet megszabadulni az erekciótól. A jogging és a szobakerékpár használata egyszerű próbálkozás.Vannak mellékhatások a maszturbációval?Számos negatív mítosz létezik a maszturbációval kapcsolatban, valamint számos pozitív előnye van. Elkülönítjük a tényeket a fikciótól.

Hogyan lehet beszélni a gyermekekkel az erekcióról?
Ha egy személynek gyermeke van, fontos, hogy nyíltan beszéljenek vele az erekcióról.A fiatal fiúknál az erekció normális, de ezt csak akkor tudhatják meg, ha a szüleik magyarázzák.A testi funkciók megértése elősegítheti a gyermekek fizikai és érzelmi fejlődését.A fiúk fiatalkorban kezdik meg erekciójukat, ezért fontos, hogy egyszerű szavakat adjon nekik, hogy elmagyarázzák, mi történik. Ez segít nekik kérdéseket feltenni és nyíltan megvitatni a dolgokat. 

Normális, ha a gyermekek saját testüket akarják felfedezni, de fontos megmagyarázni, mikor ez és nem megfelelő. A nyilvános erekció kezelésének megtanulása segít a gyermekeknek a kínos zavarok elkerülésében.A gyermekek és serdülők használhatják a figyelemelterelés módját, például dalok vagy történetek számlálását vagy szavalását, hogy segítsék a nem kívánt vagy kellemetlen erekció kezelését.

Mikor kell orvoshoz fordulni?
Ha az erekció több, mint 4 órán át tart, azonnal beszéljen orvosával.