2019. augusztus 6., kedd

Lehet az anális szextől orgazmusom?

Az anális szex orgazmushoz vezethet, de ennek nem kell lennie a kívánt eredménynek. Az anális szex csak egy szórakoztató játékmód lehet.

Néhány ember számára a végbélnyílás erogén zóna. Tehát még egy kis játék is bekapcsolhat. A végbélnyílás érzékeny idegvégződésekkel is tele van, tehát nagyon érzékeny a szexuális stimulációra.

Az inzertáló partner számára a pénisz körüli szorítás is kellemes lehet.Az anális szemek stimulálják a prosztatát is a férfiakban, ami javíthatja a férfi orgazmusát. A nők esetében a csikló stimulációra lehet szükség az anális szex során, hogy elérje a csúcspontját, de nem minden nő fogja elérni az orgazmust ilyen módon. 


Orális vagy vaginális szexre lehet szükség a csúcspont eléréséhez.

Ha Ön és partnere között olyan kapcsolat alakult ki, amelyben jól érzi magát arról, hogy mi fordul be, mire kíváncsi vagy, és hogyan érzi magát a szex során, az anális szex egy másik szórakoztató módszer a szexualitás felfedezésére. 

Tegye meg a megfelelő óvintézkedéseket, hogy az anális szex biztonságos és élvezetes legyen, és ez nagyszerű lehetőség lehet.Ha kipróbálja, és nem tetszik, akkor nem árt. Rengeteg másféle módon lehet szórakozni, élvezni egymást és kísérletezni. A nyitott és őszinte kapcsolattartás a tapasztalatokkal kapcsolatban segíthet együtt növekedni és tanulni.