2019. június 11., kedd

Szopni vagy szopatni? - A szopásról férfi szemmel

Maroknyi kétség sem fér hozzá: a férfiak szeretik ha szopják őket. Sokunkat az egekbe tud repíteni a nő ügyes szája, s ha jól csinálja, azt illik meghálálni egy nagy nyalival. Azonban mi a helyzet a nők részéről? Vajon ők mennyire szeretik kényeztetni a péniszt? Megteszik, mert muszáj, vagy örömüket is lelik benne? Ezen gondolkodtam ma.


Az tuti, hogy a férfihoz a hasánál keresztül fogva vezet az út. Mondta mindig nagymamám, s én bajszom alatt mosolyogva hozzátettem: meg egy kicsit lejjebb. Ne álszenteskedjünk! Minket sokszor a farkunk visz! Ő jelez először, ha tetszik nekünk egy nő, s ágaskodik fel a legváratlanabb helyzetekben. 

Legelső ábrándom volt kamaszkoromban, hogy milyen jó lenne, ha egy csaj a szájába venné a farkamat, és úgy jó rendesen leszopná. Emlékszem, csomószor lapozgattam a Szaft újságot és a Mórickát, valamint a Pikáns is néha a kezembe került. Tutti Frutti Party csak egyszer. Ezek az újságok már a 2000-es évek elején is tele voltak orális poénokkal. Ez nekem igencsak felizgatta a gatyámat. 

Amikor az első csajommal összejöttem, már alig vártam, hogy pettingre kerüljön a sor, és csak azért nyaltam, hogy utána hálából ő is rácuppanjon a péniszemre. Az első élményem leszopottként hagyott némi kívánnivalót maga után, mert a csaj elég kezdő volt mg a szexben. De ahogy mentünk előre, úgy elkezdte magát képezni, és láss csodát! Hamarosan mesterien szopott! Sokszor még azt is engedte, hogy a szájába élvezzek, s imádta lenyelni az élet friss nedűjét.

Férfi részről mindig ott az elvárás a szopásra. Ugye ismerjük a következő óhajt? "Milyen jó lenne, ha a kicsim végre a szájába venné!" Hát kérem, tegyetek érte! Több szexuális kapcsolatban tapasztaltam, hogy egy nőnél az orális szex nem jön automatikusan. Rá kell őket vezetni. Hogy mivel? Jó sok kényeztetéssel és oltári nyalásokkal. Ha már sokszor boldoggá tetted a csajod a nyelveddel, akkor te is a szája elé teheted a farkad. Tudni fogja, mit akarsz, s egy jó csikló orgazmus után boldogan fog örömet okozni neked.

Ha bizonytalan, akkor mutasd meg neki egy filmen, hogy hogy szereted. Vagy ami még jobb ötlet, tedd a szájába az ujjad, és amikor azt elkezdi reflexszerűen szopogatni, vezetheted, hogy hogy tegyen majd a farkaddal. Nem tudom, ti hogy vagytok vele srácok, de én azt szeretem, ha a nő lágyan és érzékien szop. Ha emellett beveszi a farkam a szájába jó mélyen, na attól meg tudok őrülni! (Gondolom, ti is)!

Ismertem olyan nőket, akik imádták, ha van egy fasz a szájukban. Volt olyan, aki szabályosan le tudott támadni egy "Gyere ide, leszoplak!" felkiáltással, s lerángatta rólam egyből az alsógatyát. Mellesleg én nem elleneztem a dolgot :) Sőt! Az ilyen nők a mai napig meg tudnak őrjíteni, mert tudják mi kell egy férfinak! 


A napokban beszélgettem a barátaimmal. Az volt a téma, hogy a szopás vagy a dugás jobb-e. A többség azt válaszolta, hogy a szopás is kellemes, de dugni igazán jó. Azonban voltak ínyencek - bár kisebbségben - akik a szopásra szavaztak. Nem csodálom! Ugyanis ha egy nő jól csinálja a dolgot, az egekbe tudja röpíteni a férfit!

Számomra megszűnik körülöttem a világ, mikor egy nő kéjesen és élvezettel elkezd szopni. Bizseregni kezd a testem, és úgy érzem, mintha kinyílnának a csakráim. Egy ezotériával foglalkozó haver szerint ez meg is történik. Van benne valami.

De ha szopnak, abban ezen kívül is van mit szeretni. Tudják a nők is, hogy vizuális típusok vagyunk. Amit imádok közben, ha látom, ahogy a csaj szája egyre mélyebbre nyeli el a farkam. Ilyenkor érzem, hogy férfi vagyok. Kiélhetem uralkodási vágyamat, s hogy én vagyok a főnök, aki a nő felett áll. Ha fekszem, akkor még jobb, mert ilyenkor minden izmom ellazul. Ráadásul ilyenkor nem csak a barátnőm szájának kényeztetését élvezhetem, hanem azt is, hogy a melle időnként hozzáér az én testemhez. Ez nagyon szexi és izgató tud lenni...

Amit ne csinálj:
Viszont vannak szabályok, amiket érdemes betartani. Az első legfontosabb, hogy ne soha ne húzd a csaj fejét a farkadra! Kivéve, ha megkér, hogy szopasd meg jó keményen! Vannak, akik szeretik, ha a férfi irányítja közben a fejüket, és jól megszopatja őket. Pornófilmekben gyakran látunk ilyeneket. Egyszer egy csaj, aki nagyon szerette a farkam, orál közben megkért rá, hogy dugjam meg úgy a száját, mintha a pinája lenne! Máig emlékszem erre a mondatra. Erre nem kellett biztatni, nagyon élvezte a dolgot. Szóval vannak nők, akik erre gerjednek.

Előtte fontos:
Ha azt akarod, hogy a nő szívesen a szájába vegye a farkad, akkor mosakodj le előtte! Sok férfi elvárja a nőtől az orális szexet, de ő maga nem tesz ezért semmit. Szóval, csak tisztán, mosd át előtte a farkad szappannal! Nem árt, ha a segged is átöblíted, mert nagyon kellemetlen közben a popsiszag. Ez még inkább elriaszthatja a nőt.

Akik nem szopnak:
Sajnos vannak olyan csajok, akik soha nem fogják a szájukba venni a szerszámod. Ennek lehet vallási oka, vagy a prűd nevelés. Nem tudják, mit hagynak ki. Ők tipikusan azok a nők, akik az ágyban csak kapni szeretnek, de adni nem. Jól megdolgoztatják a férfit, hogy elégítse ki őket, majd amikor rajtuk a sor, hogy a kedvünkre tegyenek, akkor visszavonulót fújnak. Egy ilyen nővel soha nem lesz jó a szex. Ha nagyritkán rá is tudod őket venni az oboára, akkor is ímmel-ámmal, kedvetlenül teszik és röviden. Az ilyen nőket inkább hagyd!