2019. május 29., szerda

Így szexelj a természet lágy ölén! - Tippek erdőhöz és réthez!

Bizonyára sokatok fantáziáját izgatja, milyen lehet önfeledten szexelni a természet lágy ölén. Ez lehet akár erdő, vagy egy nyugodt kis rét. Mai bejegyzésemben összegyűjtöttem nektek, mire érdemes figyelnetek, ha a szabad és alatt kap el titeket a hév. Mivel már rutinos és tapasztalt vagyok a témában, úgy gondoltam, megosztok veletek néhány tippet, hogy felhőtlenül tudjátok élvezni a természetben való szexet.


Volt anno egy vörös hajú barátnőm. A megismerkedésünkkor még szűz volt, s én vezettem be a szex rejtelmeibe. Igazi kis démon lett belőle, aki akármikor megkívánt egy jó kis menetet. Rengeteget szexeltünk otthon, különböző nyilvános helyeken, és igen... kirándulás közben, a hegyen felfelé. 

Gyakran jártunk kirándulni, s amikor nekiindultunk egy hosszú túrának, mindig tudtuk, hogy ennek bizony kőkemény szex lesz a vége. Volt, hogy célunkat elérve tört ránk a hév, de olyan is előfordult, hogy letértünk az útról, és az erdő sűrűjében kezdtünk vidáman hancúrozni. Nektek is nagyon ajánlom, hogy próbáljátok ki a szex ezen formáját! Ha már régóta forgatjátok fejetekben, akkor most kaptok néhány hasznos tippet tőlem, hogy elkerüljétek a kellemetlenségeket.

Induljunk ki abból, hogy egy laza túrára mentek. Ennek vannak előkészületei, mert az erdő sok nemkívánatos vendéget is tartogat. Tavasszal és nyáron idetartoznak a szúnyogok, ősz elején pedig a vadászok, esetenként vaddisznók. Na most: ugye ti sem szeretnétek, ha bármelyik elrontaná a légyottot? Ezért az első számú szabály, hogy mindig legyen nálatok valamilyen rovarriasztó spray. Nem kívánatos vadak ellen paprika spray. Amikor elindulok egy csajjal kirándulni, tökmindegy, hogy szex lesz-e a vége, vagy nem, ezeket mindig elrakom. Sokkal jobb maximális biztonságérzettel nekivágni az útnak.

Második számú szabály a megfelelő ruházat. Ha szexen töritek a fejetek, akkor ajánlatos a csajnak szoknyát húzni. Ezt ugyanis csak fel kell billenteni, és már mehet is a buli. Egy nadrágot sokkal időigényesebb levetni, ráadásul a szoknya alól egyből a bugyi is lecsusszanhat. Amikor az első csajommal együtt voltunk, akkor gyakran jött farmerban túrázni, s amikor egymásnak estünk, elég időigényes volt levetni róla a farmert. Szóval, a szoknya sokkal jobb választás, de ezek közül is olyant húzzatok fel lányok, amit nem sajnáltok, ha egy picit koszos lesz.

Harmadik dolog, ami nagyban megkönnyíti a komfortot, ha visztek magatokkal  egy jó nagy pokrócot is. Ennek szélére le tudjátok dobálni a ruháitokat, de ami még fontosabb, hogy sokkal kényelmesebbé válnak a fekvős pózok. A pokrócot mindig oda terítsétek le, ahol egyenletesebb a talaj, s nincsenek alatta össze-vissza szúró ágak. Popsira vigyázni! Végül pedig: legyen nálatok egy hátitáskában legalább 2 liter víz is, mert egy jó menet végére eléggé meg fogtok szomjazni.


Oké, ezek voltak az alapok. Most nézzük, hogy érdemes kiválasztani a helyet, ahová elvonultok. Tapasztalatból mondom, hogy a legjobb az, ha olyan helyen tértek le az útról, ahová biztosan vissza is találtok. Bárhol belevethetitek magatokat a rengetegbe, de egyvalamire nagyon vigyázzatok! Szigorúan csak egyenesen menjetek, ha már letértetek az ösvényről! Néha nézzetek hátra, s ha már meggyőződtetek arról, hogy rejtve vagytok a turisták elől, akkor mehet a buli! Ha egyikőtök sem tájékozódási zseni, és nem vagytok benne biztosak, hogy visszataláltok később az ösvényre, akkor hagyjatok magatok mögött jelöléseket. Ezek visszavezetnek titeket az útra egy jó menet után. E jelölők lehetnek a következők: egy-egy jellegzetes faág, vagy azok keresztben, esetleg papírzsepi. Így nyugodtak lehettek, hogy biztosan nem fogtok eltévedni a sűrűjében.

Érdemes ott letérnetek az útról, ahol van valami jellegzetesség. Ez lehet egy különleges fa vagy bokor, a lényeg, hogy távolról is látszódjon, tájékozódási pontként szolgálva. Legjobb, ha valami jó kilátást is kaptok! Tapasztalataim szerint akkor a legjobb a szex, ha egy gyönyörű hegyi kilátás is társul mellé. Én imádok olyan helyet választani, ahol kicsit már ritkábbak a fák, s átlátni a szomszédos völgy lankáira.

Ha nem fás területen szexeltek, hanem réten, akkor arra mindig vigyázzatok, hogy lejtő esetében mindig annak tetején legyetek. Győződjetek meg róla, hogy a fű elég magas! Érdemes olyan helyet választani, ami nincs kitaposva. Így a legkisebb az esélye annak, hogy meglátnak titeket.

Nagyon fontos, hogy el tudjátok magatokat engedni. Ha mindketten biztonságban érzitek magatokat az adott helyen, akkor ez menni fog. Innen már a férfi feladata, hogy biztosítsa partnere számára a kényelmet. Ugyanis a természet lágy ölén is csak akkor fog menni a szex, ha a nőben megvan a komfort. Ezt itt tovább tart kivitelezni, de én mondom: megéri, mert ha jól csináljátok, mesés élményekben lesz részetek! Én emlékszem arra, hogy amikor a tüzes vörös menyecském bevittem a fák közé, közel voltunk az autóúthoz. Lehetett hallani a kocsik és buszok hangját, sőt, még a közeli túrázókét is. Így még izgalmasabb volt az egész. Ez a helyzet annyira izgatta a csajszit, hogy kiengedte a nyögéseit rendesen! Szerintem fél kilométerre elhallatszott! Szóval lazuljatok el és helyezzétek magatokat kényelembe, megéri!

Most pedig jöjjenek az utolsó fontos tippek. Milyen pózban érdemes szexelni a természetben? A következőket ajánlom: a nő dőljön neki egy fának, és a férfi hátulról közelítse meg. Na, ilyenkor jön jól igazán a szoknya! Ha kényelembe akarjátok helyezni magatokat, és elfáradtatok az állásban, akkor jöhet a pokrócon (sima felületen) egy klasszikus misszionárius, de az is kivitelezhető, hogy a nő meglovagolja a pokrócon fekvő férfit. 

Mivel is zárhatnám le? Hogy a lehetőségek és pózok tárháza csak rajtatok múlik! Ha ügyesek vagytok, nem lehet akadály az erdő! Szóval, csak szabaduljatok fel, és szexeljetek jókat a szabadban! (Utána kullancsokat megnézni!)