2019. május 15., szerda

Amitől vonzó leszel szexuálisan

Mit keresnek a nők egy férfiben? Mitől leszel szexuálisan vonzó a számukra?
- Őszinteség
- Humorérzék
- Szemkontaktus
- Mosoly
- Személyiség
- Önbizalom
- Érettség
- Kinézet (Igen, csak itt a lista legvégén!)
Biztosan te is észrevetted már, milyen mélységesen felháborodott tud lenni egy nő, ha rájön, hogy hazudtál neki. Még a legkisebb hülyeség miatt is teljesen kiakadnak. Ez azért van, mert az őszinteség nagyon, nagyon fontos egy nő számára!

Legyél hát mindig teljesen őszinte a lányokkal szemben! Még akkor is, ha az ösztöneid azt súgják, jobb lenne itt kicsit hazudni, ferdíteni az igazságon. Nők észreveszik, és igen nagyra értékelik, ha igazat mondasz nekik olyan helyzetekben is, ahol a férfiak 90% hazudna, nem lenne őszinte!
A jó humorérzék iszonyúan vonzó tud lenni a legtöbb nő számára! Olyan férfit akarnak, aki megnevetteti őket, akivel jó együtt lenni. Ha meg tudsz nevettetni egy nőt, már jó úton jársz...Ha jó a humorod, használd ki minden lehetséges helyzetben. Hanem, dolgozz rajta, hogy az legyen! Figyeld meg, hogy csinálják mások, és válaszd ki a személyiségednek leginkább megfelelőt.


A szemkontaktus kialakítása az egyik legfontosabb dolog a sikerhez vezető úton, ezért mindig figyelj rá oda, hogy ha beszélsz egy nővel, nézz mélyen a szemébe, és ne pedig balra-jobbra, vagy ami még rosszabb, a lábaira, melleire bámulj :-)


Az erős egyéniség szintén vonzó egy nő számára. Szeretik, ha egy férfi olyan, amilyen, és nem hagyja magát befolyásolni a tömeg által. A nők számára ugyanilyen fontos, hogy egy férfi magabiztos, öntudatos, és határozott legyen, ne habozzon, és ne gondolkozzon sokat egy döntési helyzetben. Ha te nem ilyen vagy, akkor is mutasd magad magabiztosnak, és kezdd el megtanulni, hogy nőtársaságban nem gondolkodhatsz sokat mielőtt meghozol egy döntést!

Az érett férfiak mindig beindítják a nőket. Ez az egyik oka annak, hogy a nők gyakran keresik idősebb férfiak társaságát. Ha egy bulin annyi sört iszol, hogy a végén már a füleden folyik ki, és teljes részeg mámorban úszva hülyéskedsz, az jó móka lehet, ha a haverokkal vagy, de egy nőt egyáltalán nem vonz.

Ha egy férfi jóképű és jó a teste, az csak a nagyon sokadik szempont egy nő számára. Ez egymagában még nem tud beindítani egy nőt (nem úgy, mint egy bombanő a férfiakat). Ezért ha a kinézeted miatt aggódsz, ne tedd! Persze mindig legyél ápolt, de a testi adottságok nem számítanak! Koncentrálj inkább a fenti dolgokra, és biztos lehetsz a "győzelemben"!