2019. május 16., csütörtök

Út a nők bugyijához - a stílus

Ugye, te is ismered azt az örök szállóigét, hogy első benyomást tenni csak egy lehetőséged van? Ha ezt elrontod, már kevés az esélye, hogy a rólad alkotott képet később pozitívvá formáld. Van rá remény, ám ennek útja sokkal nehezebb. Ha az első randin vagy találkozáskor nem úgy viselkedsz, ahogy a nő azt elvárná, örökre leírtad magad a szemében. Most adokk néhány tippet arra nézve, hogyan tehetsz olyan benyomást rájuk, hogy vonzó legyél a számukra.


Persze nem azt mondom, hogyha nem Brad Pittnek születtél, mondj le a csajozásról, csupán azt, hogy öltözködj stílusosan, és legyél mindig jól ápolt. Ha ez a kettő megvan, (tehát nem vagy borostás, szagos és hajléktalan kinézetű) sokkal jobban fogsz indulni. Hiszen gondold el, ha te is találkozol egy csajjal, mi kelti benned az első benyomást? Ugye, nem nehéz a válasz? Hát persze hogy a külseje. És hogy a vonzalom kölcsönössé váljon, neked is meg kell felelned nekik. A külsőd a pozitív benyomás keltése mellett azért is nagyon fontos tényező a csajozásban, mert ha ebben nem felesz meg nekik, belső értékeid sem tudod számukra feltárni.

Amikor találkozol egy nővel, mit gondolsz miről fog először megítélni? Nem csak arról, hogyan beszélsz, mit csinálsz és milyenek a gesztusaid, hanem öltözködésed, ápoltságodat mérik fel először. Tehát hiába mondják azt egyesek, hogy a külső nem számít, igenis mindent eldöntő szerepe van az első pillanatokban. Ha a kinézeteddel nem sikerül pozitív benyomást tenned egy nőre, akkor a későbbiekben nagyon nehéz dolgod lesz.
Persze nem azt mondjuk, hogyha nem Brad Pittnek születtél, mondj le a csajozásról, csupán azt, hogy öltözködj stílusosan, és legyél mindig jól ápolt. Ha ez a kettő megvan, (tehát nem vagy borostás, szagos és hajléktalan kinézetű) sokkal jobban fogsz indulni. Hiszen gondold el, ha te is találkozol egy csajjal, mi kelti benned az első benyomást? Ugye, nem nehéz a válasz? Hát persze hogy a külseje. És hogy a vonzalom kölcsönössé váljon, neked is meg kell felelned nekik. A külsőd a pozitív benyomás keltése mellett azért is nagyon fontos tényező a csajozásban, mert ha ebben nem felesz meg nekik, belső értékeid sem tudod számukra feltárni.

Lépjünk tovább egy szinttel, és nézzük meg együtt, mit gondolhat rólad egy nő, amikor először meglát. Ha eléjük állsz, és pár másodperc alatt végignéznek rajtad (igen, ez náluk így működik) besorolnak egy kategóriába. Lássuk csak, melyek lehetnek ezek.


Milyen első benyomásokat kelthetsz egy nőben?
Az első kategória az átlagos srác. Ő az, aki elveszik a tömegben, ugyanúgy öltözködik mint a többiek, és elsőre semmi nagy szám nincs rajta. Esetleg ha jó helyen áll, a nők szóba elegyednek vele, ám már az első beszélgetésnél sem éreznek vonzalmat. Miért? Mert végignéznek a tömegen, és azt gondolják: ez a srác is a ugyanolyan, mint a többi. Egy átlagos manusz a túlsó utcából vagy az évfolyamból. Ez persze nem jelenti azt, hogy később ne tudd őket megnyerni. Ha jó a dumád és humoros, frappáns pasi vagy, megnyílnak előtted az ajtók. Csak hát az átlagos srác szerepéből átlagos külsővel nehéz kilépni...
A második a kategóriát azért tettük középre, mert ez a leggázabb. vagyis: az az eset, amikor egyszerűen csak negatív benyomás teszel azzal, hogy megjelensz. Szakadt a ruhád, ehhez majomszagod társul, ennek tetejében még a szád is büdös, és két hete nem mostál hajat. Na, ez az a szitu, mikor nem csak a nők, de az összes ember eltávolodik tőled. Senki nem keresi a társaságodat, és akármilyen belső értékeid vannak, azokat soha nem fogd tudni feltárni a másik nem előtt, hiszen visszataszító a kisugárzásod.

A harmadik kategória az, amikor lehengerlő első benyomást teszel a külsőddel. Mindenhol észrevesznek, ahol megjelensz, és nem is kell megszólalnod, hogy a nők a te társaságodat keressék. Miért? Mert egyszerűen stílusosan vagy felöltözve, jó a parfümöd az illata, és már első látásra megmutatkozik rajtad: messze állsz az átlagos srácoktól. A nők maguktól fognak veled szóba elegyedni, azzal, hogy megdicsérnek, milyen elegánsan nézel ki, és innentől szabad a pálya! Ha külsődhöz illően szólalsz meg, igazán hitelessé válsz a szemükben, és híred megy, hogy baromi jó csávó vagy. És ha hírnevet szerzel a másik nemnél, nem csak azzal indulsz előnnyel, aki bejön neked, hanem annak ismerőseinél és barátnőinél is.Te melyik kategóriát választanád? Na, ugye, hogy a harmadikat?
Először is: mielőtt azt hinnéd, hogy rád próbálunk erőltetni egy stílust, mi megjegyeznénk: ez egyáltalán nem így van. Ha például belül egy lázadó vagy, de csini frakkot öltesz mindennap, egyből lerombolod a hiteledet a csajoknál, és ők ezt nagyon hamar megérzik. Hidd el, a nőknek zseniális szaglásuk van arra, hogy kiszimatolják, ha nem vagy hiteles. A következőkben ellátlak néhány hasznos stílustanáccsal, amiből ki tudod választani a leginkább személyiségedhez illőt. A lényeg, hogy legyél valamilyen!


Belevaló stílustippek:
1. Hip-hop/városi: Válaszd a rojtosabb stílust. Mondjuk nyomulj rá az atlétikai mintákkal színezett utcai pólókra és trikókra. Kapcsolj rá a rapzenére, és próbáld ki a lazább, galléros fazont, mint P. Diddy kolléga. Ehhez jöhet a lógó és bő gatya egy utcai tornacipővel vagy sportcsukával.
2. Környezetbarát: Húzz fel kenderből vagy újrahasznosított cuccokból készült laza szabású, többnyire a föld színeiben pompázó ruhadarabokat. Ha bizonytalan agy, hogyan kivitelezd ezt a stílust, figyeld meg, hogyan öltözködnek Mexikóban. Nyugodtan húzz fel egy cowboy sapkát is meg egy barna rojtos kabátot, és egyből egyedi csávó leszel! De azért Uff jeleket meg lovat ne szerezz hozzá. :)
3. Művész: Ennek az öltözködési stílusnak a lényege, hogy valami teljesen másra törekszik, mint a nagy átlag. Viselőjét egyediség jellemzi. Először is: szabasd meg ruháidat saját tervezésed és szád íze szerint, vagy túrd fel a régi kollekciódat néhány utánozhatatlan darab reményében. Ami agyon ötletes: hetvenes évekbeli ingek és poliésztergatyák, vagy régi pólók humoros logókkal és feliratokkal. A lányok értékelni fogják ezt az egyéni stílust.
4. Punk: Ezt a klasszikust direkt hagytuk a végére. A punkok vadonatúj, Sum41 féle stílusát mindenki jól ismerheti, aki jártas a zene és videoklipek világában. Először is húzz magadra különböző színekkel telepingált nacit, tornacsukát baseball sapkát és egy hosszú ujjú inget. Alá pedig jöhet a rövid ujjú póló, máris kész a tipikus dél-kaliforniai punk stílus.