2019. augusztus 6., kedd

Anál kezdőknek: mit kell tennie, és mit nem?

Nem mindig kell egyenesen a lényegre jutnia. Az anális szex sok lehet. Például, amikor ketten vadul csókolnak, és ujjaival óvatosan körözte végbélnyílását, simogatja, majd óvatosan ujjal mozgatja.

Ha pihenhet, miközben jól érzi magát a bőrében, kipróbálhatja a kölcsönös nyelvjátékokat is. Általában csak a fej mondja meg, hogy a test ezen része tabu az ilyen simogatásokhoz. És egyszer csak kapcsolja ki az anális szexet. Ha egy kicsit pihen, és csak részt vesz, teljesen új típusú élvezeteket fedezhet fel saját magának.


Kétségtelen, hogy a penetráció - legyen az ujj, pénisz vagy szexuális játék - nem mindig „sima” és nem minden nő számára kellemes. Az anális szexben a kenőzselék nagylelkű használata megkönnyíti a cselekedetet, emellett a nő mélyen lélegzik a hasba, majd nyomja le a levegőt. Ezután az alsó izmok ellazulnak.

De ne aggódjon, ha óvatos, a behatolásnak nem kell fájdalmasnak lennie. A mottó a lassú és érzéses érzés - majd vadul kipróbálhatja, mit szeretnek. Végül is a teste a legszebb kutatási területe.


Az anális szexet általában a férfi kedvenc pozíciójának is tekintik, mert hátulról történő vétel szintén domináns és hatalmi játék. Egy gondolat, amely valóban inspirálhatja a férfi vágyat. Ugyanakkor megfordíthatja az asztalokat is anális csalással.

Hogyan? Nos, például azáltal, hogy felfedezi és kényezteti végbélnyílását az ujjaival. Vannak férfiak, akik már elején szégyenkezhetnek, és úgy tesznek, mintha csiklandók vagy nem szeretik, ha ilyen módon érintkeznek. De be kell vonulnod.

Ha szükséges, használjon kenőanyagokat, majd óvatosan rappel. A legjobb, ha a megnedvesített ujját az ujj második falanxjáig óvatosan helyezi be, majd néhány percig tartja, amíg az ember izmai fokozatosan ellazulnak. Ezután hajtson végre egy "gyere ide" mozdulatot az ujjával a hasa irányába. Tehát érezheti a labdát az ujjával - a prosztata.

Nagyon erogén hely sok ember számára. Sajnos nem mindenki számára egyaránt. Érdemes azonban közös erőfeszítést megtenni.