2019. augusztus 6., kedd

Az anális szex pszichológiája

„Hagyd, hogy a hasad tele legyen, a ruhád tiszta, a test és a fej mossa; élvezze magát éjjel-nappal, táncoljon, énekeljen és szórakozzon; nézz a gyermekre, aki tartja a kezed, és hagyja, hogy a felesége örüljön az ölében! Ez a halandók sorsa. ”

Ezek a szavak a Gilgameshi epikusból a civilizáció bölcsőjében élő ókori sumírok szexualitásáról és hedonista attitűdjéről szólnak, akiknek az anális szex általános volt.

A szex mindig is lenyűgöző témája volt a gondolkodásnak. Egész életemben gyakran elmerültem a szeretet kifejezésének különféle aspektusain, amelyek sokféle módon mutatják ki mások iránti szeretetünket, és elsősorban ilyen mély, gazdag érzelmi érzést tapasztalunk meg. Miért akarjuk azokat a dolgokat, amelyeket akarunk?

Amikor részt veszünk a szexualitás gyakorlásában, nem hajlamosak arra, hogy az objektív lencsével nézzük meg, amit elvégzünk, ha absztrakt módon tekintjük meg, ami néha erőteljes felismerésekhez vezethet az egyikünk természetéről a legalapvetőbb gyakorlatok. 

A szex be van kötve lényünk szövetébe, átfűzve minket, és áthat mindent, amit csinálunk, ami egy nagyon érdekes tanulmányt készít.

Gyakran gondolkodtam azon, hogy miért és hogyan alakultak ki a szexuális gyakorlatok, és az anális játék sem kivétel. Mi kényszeríti az embereket a szexuális szokások gyakorlására?

Ez a történet arra a kérdésre kíván válaszolni, amely az anális játék látszólag átható emberi vágyát illeti. Mi kényszeríti az embereket az anális szex folytatására? Egyrészt ez egy „kijárat”, amelyen keresztül testünk hulladékot helyez el, ami elképzelhetően meglehetősen meghívhatatlanná teszi, ám ez mégis a férfiak fantáziája az egész világon.

Az anális szex története
Az anális szex és az anális játék egyéb formái kultúrák közötti gyakorlatok, egyáltalán nem modern találmány. Úgy tűnik, hogy a világ minden tájáról a végbélnyílás olyan objektumként szolgált, amelyből szexuális élvezet származhat. Noha a különböző kultúrák gyakorolják a gyakorlat eltérő mértékű elfogadását, úgy tűnik, hogy ez szinte egyetemes vágy.

Az anális szex története egészen a civilizációig nyúlik vissza. Vannak fennmaradó erotikadarabok, amelyek 4000 évvel ezelőtt származtak az ősi Mesopotámiából, amelyekről azt gondolják, hogy anális szexuális embereket ábrázolnak. Noha a penetrációt grafikusan nem mutatják, ismert, hogy az anális szex volt a leggyakoribb fogamzásgátló eszköz, mielőtt más módszereket találtak fel.


Fantázia
Noha az anális szex mindig is rendkívül népszerű fantázia volt a férfiak körében, a nyugaton sokkal népszerűbb gyakorlattá vált, és néhányan azt javasolták, hogy az új orális szex; Az anális szex gyorsan annyira népszerűvé válik, hogy sok hálószoba szexuális életében tűzőpont legyen, ez csak egy szexuális kifejezés egy aspektusa, amelyet a szerelem általános keverékébe dobtak.

Egy 2010-es tanulmány kimutatta, hogy a nők 46% -a foglalkozott anális szexel, míg az előző, 1994-ben végzett tanulmány mindössze 33% -ot hozott létre, és azóta csak népszerűbbé vált.

Miért kívánatos az anális szex?
Az emberek számos különféle okból kifogásolják az anális játékot és az anális szexet, de a leggyakoribb magyarázat egyszerű, hogy egyszerűen forró. Sigmund Freud, a pszichológia nagyapja egyszer azt mondta, hogy a teljes test szexuális, nincs olyan rész, amelyet szexualizálni lehet vagy nem lehet. A pornográf weboldal gyors áttekintése igazolhatja ezt a tényt.

Egyszerűen a férfiak általában szeretnék megnézni a nők fenekét, ezért ésszerű lenne, ha általában meg akarják is érni őket. A végbélnyílás ugyanúgy képes seksualizálódni, mint bármelyik reproduktív szerv, valamint egyéb dolgok, például mellek, lábak, haj és egyéb részek, amelyekkel az emberek szexuálisan lenyűgöznek.

A hátsó rész egyszerű, látszólag egyetemes kívánatán túl sok ember azt állítja, hogy az anális szexben van valami „nyers”, amely a hüvelyi szexben nem teljesen azonos. Az anális szex miatt a terhességnek nincs esélye, és mélységesen ez visszatükröződik sok olyan férfival, akik inkább testszerűnek tartják, csak a puszta öröm érdekében, anélkül, hogy még valamire is utalna.

Sok ember szerint a csábítás az a tény, hogy azt „tiltott gyümölcsnek” tekintik, olyan gyümölcsnek, amely sokat kísért. Ha egy ember testében Éden, akkor az anális játék és az anális szex a tudás fája. Az az egyszerű tény, hogy „rossz”, sok motívumban erőteljes motiváló tényező, és tévesen biológiailag értem, nem pedig erkölcsi igények előterjesztésére.