2019. augusztus 6., kedd

Az anális szex evolúciója

Az anális szex ugyanúgy fejlődött, mint a zene, a művészet és a kultúránk egyéb elemei, amelyeknek nem kapcsolódnak a szülés során a sikerhez - azaz velünk fejlődött annak egyszerű örömére, hogy a gyakorlók élvezetességét tanúsítják.

Az evolúció nem egy lineáris formatervezési forma, amely megpróbálja tökéletesíteni a dolgokat, hanem úgy alakítja ki őket, hogy megfeleljen a környezetének, és néha ez meglehetősen érdekes eredményekhez vezet. 

Nagyon köztudott, hogy a férfiak a nagy melleket prímális szinten a termékenység és a gyermekek táplálkozási képességének szimbólumának tekintik, amely egy szexuális unióból származhat, de a tény továbbra is fennáll, míg a nagy mellek azt jelenthetik, hogy egy ember nézve valójában egy nő, aki képes gyermekeket táplálni, de a nagy mellek valójában nem termelnek több tejet. Az evolúció egyszerűen kiválasztott bennünket, hogy valószínűséggel higgyünk így.


Ugyanez vonatkozik az anális szexre, ez egy kellemes tevékenység, amely csak más területeken tapasztalható szexuális természetünk mellékterméke. Mi sokkal több, mint a gépek replikálása, gondolatokkal, érzelmekkel, ötletekkel rendelkező emberek vagyunk, és képesek vagyunk mély, gazdag, belső tapasztalatokat megszerezni a túlélés és a szaporodás egyszerű mechanizmusán túlmutató módon.

Végezetül, míg az anális szex még mindig nagyon nagymértékben függ bizonyos hálószobáktól, tagadhatatlan a növekvő népszerűsége a heteroszexuális párok körében, és mindig is népszerű volt a homoszexuális és egyéb szexuális párok körében az idő hajnalától kezdve, Japánból az ősi görög-római társadalomhoz. , és az ókori Egyiptomban is, az anális szex az emberi szexualitás alapvető eleme, mindaddig, amíg az emberi szex nem volt, és ez csak egy újabb módszer az emberek számára, hogy valódi, gyakran rendkívül eksztatikus és újszerű módon mutassák meg szeretetüket.