2019. május 16., csütörtök

Néhány szó a honlapról

Gondolkoztál már azon, miért van néhány, egyáltalán nem nagy szám pasinak olyan gyönyörű barátnője? Mi a fenéért vannak azok a jó csajok ilyen pasikkal? És az nem hihetetlen számodra, hogy mennyi időt töltünk különböző dolgok megtanulásával, de azon még csak nem is gondolkozunk el, hogy megtanuljuk, hogyan kell egy nőt elcsábítani? 
Pedig ez a tudás is, mint minden más, megtanulható! Az én célom pedig nem csak az, hogy megtanítsam neked, hogyan kell elcsábítani a nőket, hanem az is, hogy hozzásegítselek a minőségi szexuális élethez!
Ahhoz, hogy sikered legyen a nőknél, nem kell, hogy jóképű legyél, sem az, hogy sok pénzed legyen. (Ezek persze nyilván segítenek, de egyáltalán nem ezek a legfontosabbak!) Amire szükséged van, az nem más, mint néhány alapvető információ arról, mit is keres egy nő egy férfiban, mit kell tegyél ahhoz, hogy a nők vonzódjanak hozzád!
Először is tudnod kell, hogy a nők teljesen máshogy működnek, mint a férfiak. Oké, ezt eddig is tudtad, de amibe talán még nem gondoltál bele, az hogy a nők tényleg NAGYON máshogy működnek...

A legtöbb férfi valahogy úgy képzeli el álmai randiját, hogy egy bombanő "elkapja" és olyan fantasztikus szexben részesíti, amit eddig elképzelni sem bírt. Ha a nő intelligens, kedves, elragadó a személyisége, stb. az jó, de egyáltalán nem ez a legfontosabb, nem igaz? :-)
Nos, a legtöbb lány esetében ez teljesen máshogy van! Ők olyan férfival szeretnének szexuális kapcsolatot, aki bókol nekik, szereti őket, és aki mellett biztonságban érezhetik magukat. Elég régimódinak hangzik, de ez az igazság. Persze a nőknek is számít a kinézet és az ágybeli teljesítmény, de sokkal, sokkal kevésbé, mint nálunk, férfiaknál. Sokkal inkább vannak egy olyan férfival, aki kedves hozzájuk, szereti őket, határozott és "biztos pont" tud lenni az életükben.
A legfontosabb dolog a csajozásban és később a szexben az, hogy megadd a nőnek, amire vágyik! (Ne pedig azt, amiről csak Te hiszed, hogy vágyik rá.)
És hogy miként adhatod meg nekik azt, amire vágynak? Ez a honlap azért jött létre, hogy ebben válaszokat adjon Neked. Szexualitás, ahogy egy tapasztalt férfi látja. Kezeket a paplan fölé, jó szórakozást mindenkinek!