2019. augusztus 6., kedd

Analingus vagyis a rimming - anális izgatás nyelvvel

Az  analingus a végbélnyílás orális kényeztetése. Ez magában foglalhatja nyalást, szopást, csókolást és bármilyen más élvezetes cselekedetet, amely magában foglalja az orális és anális érintkezést.

Ki csinálja?
Mindenki! Általános tévhit, hogy a vibrálás kizárólag „meleg” tevékenység, mivel a végbélnyomra összpontosít, de a szexuális identitásodnak semmi köze sincs ehhez.

Biztonságos?
A legtöbb esetben igen. Mint minden más szexuális cselekedet, bizonyos kockázattal jár.

A tisztaság fontos része a tisztításnak, mind az ick faktor, mind a baktériumok elterjedésének megakadályozása érdekében.A végbélnyíláson áthaladó emésztő baktériumok és paraziták, mint például az E. coli és a Salmonella, betegséget okozhatnak, ha lenyelik őket.A végbélnyílásban található baktériumok hüvelyi fertőzéseket is okozhatnak.Még az eksztázis torkában is el kell kerülni a baktériumok terjedését a hüvelybe a nyelvén, az ujjain, a szexuális játékon vagy a péniszen keresztül.


A biztonságos szex gyakorlása ugyanolyan fontos a szexuális szex használatakor, mint bármely más szexuális cselekedetben való részvétel.Néhány olyan kór, amelyek továbbíthatók, a következők:
herpesz
nemi szemölcsök
gonorrea
szifilisz
hepatitis A és B

Először ne feledje, hogy a szex sokan érzékeny és egyenletes tabu témát jelent.  nevelés, a vallási meggyőződés és még a társadalmi tévhit is fontos szerepet játszhat a partner anális játékhoz való hozzáállásában. hllgassa meg aggodalmait, még akkor is, ha nem ért egyet. Legyen kész arra, hogy elfogadja a válaszukat, még akkor is, ha nem erre számított. De ha a másik benne van a játékban, akkor itt az ideje, hogy kényeztesse!