2019. augusztus 5., hétfő

5 dolog az anális szexről

Hátulról, pop, tergo - sok név létezik az anális szex számára. Mindent elmondunk neked, amit tudnia kell róla. Az anális szex tehát szexi öröm lesz!

Persze, ez a gyakorlat nem mindenki (vagy mindenki) dolga, és senki sem érzi kényszerülni az anális szex gyakorlására, ha nem érzik. Az első dolog! Ha azonban kíváncsi lettünk, öt fontos tippünk van az anális szex pihentetéséhez.

A végbélnyílás rendkívül erogén zóna, mind a férfi, mind a nő. Az anális szex, ha helyesen hajtják végre, nem kell, hogy fájjon. Ha néhány dologra figyel, akkor felfedezheti az öröm egy teljesen új világát. Az öröm kulcsa azonban az "anális szex alapjai".

Minden kezdő számára öt tipp van az előkészítéstől a megfelelő pozícióig. Elmagyarázzuk, miért lehetnek anális dugók nagyon hasznosak hátulról a szexhez.

1. Az előkészítés minden anális szexben
Ne beszéljünk róla hosszú ideig, de néhány meglehetősen egzotikus bejelentésnek kell lennie:

1. pont: Ha anális szexet szeretne, akkor nem kell mennie a fürdőszobába.

2. pont: Ha kissé ideges, fürödjön ki egy zuhanyozóval vagy zuhanyzóval, mielőtt elkezdené az üzletet. Ha betartja ezt a szabályt, akkor csak nyugodtabb vagy, mert jól érzi magát mindenütt.

Fontos szempont: ne felejtsd el az óvszereket. A szexuális úton terjedő betegségek az anális szex során is terjedhetnek.

2. Nem lesz szoros
Nem mindig könnyű, de hátulról történő szexhez lazított izmokat igényel. Egyébként nem fog működni, vagy fájni fog. A pihenés a varázslatos szó.

Néhány módon biztosíthatja ezt a kikapcsolódást. Először is, a helyiségnek melegnek és kényelmesnek kell lennie - jó hőmérséklet. Ez sok nőnek is segít, ha a partner óvatosan simogatja a végbélnyílást, vagy csókokkal és szopással elrontja a területet.

És a harmadik tipp, amely kevésbé a kikapcsolódás, de rendkívül fontos: Az anális szexben mindig kenőanyagokat használjon. Minél több, annál jobb. Kenőanyag nélkül csak fájni fog.


3. Az anális szex kezdőinek jobban kell ülniük
Persze, aki az anális szexre gondol, amely az első a kutyus stílusban. Mondja: Előre térdel, és hátulról áthatol. Ez is más. Különösen azoknak a nőknek van egy jó alternatíva, akik aggódnak, hogy őt nem lehet megállítani a pillanat melegében, és túl keményen megy. Bízva rajta.

Ilyen módon a nő ellenőrizheti, mennyire mély és milyen gyorsan történik az egész. Ezenkívül stimulálhatja a lány klitorisát.

Tipp haladó szintűnek: Ki érzi, hogy arccal ül a partnerhez (fordítva), és továbbra is vibrátorot használ a kettős behatoláshoz.

4. Érdemes anális dugókkal gyakorolni
Az anális dugók - a végbélnyílásba helyezett szexuális játékszerek - két okból nagyon hasznosak, ezért nagyok az anális szexen. Egyrészt ezek egy másik módja az izmok ellazítására és a hátulról történő behatolás megkönnyítésére.

Ezenkívül nagyszerű módja annak, hogy megszokják az érzést ezen a ponton, és érzékenyítsék az anális szexet. Azok számára, akik először szexelnek egymással, feltétlenül új terület, amelyet még fel kell fedezni. Fontos: A kenőanyag az anális dugó számára is hasznos.

Itt diszkréten megrendelhet egy anális dugókészletet az Amazon-tól

A be- és kikapcsolt vibrátorokkal ellentétben a dugó belsejében marad. De egy kicsit előre-hátra mozgatható. Csak próbáld ki. Akik nem képzettek, kérdezzék a partnert. Még egy dolog: az anális dugók minden alakban és méretben kaphatók. Tehát, ha még nem gyakorlott, próbáljon ki egy kisebb méretet.

5. Hozz olyan játékokat, mint az anális lánc és a vibrátor
A végbélnyílás nem az anális dugók. A dugó nagy testvéreit anális vibrátornak és anális láncnak nevezzük. Az anális lánc masszírozza a férfi prosztatát minden mozgáskor. A lánc kihúzásakor azonban a végbélnyílás idegvégződései stimulálódnak, ami kellemes lehet.

Az anális vibrátorok ideális végződések stimulálására is anális szex előtt. Bemutathatja (kérjük, ne felejtse el elfelejteni a kenőanyagot!), És lassan mozgathatja előre-hátra - csodálkozni fog! Hiányzik az a bizalmi partner, akivel felfedezheti a rendkívül anrogén végbélnyílást.