2019. június 10., hétfő

Anális szex - örömök a hátsó bejáratnál

Az anális szex minden férfi fantáziáját izgatja. A tiltott gyümölcs íze mindig édesebb, s mi szeretjük kipróbálni a tabukat. Sok nő fantáziáját is izgatja, milyen lehet, ha beteszi neki egy férfi a popsiba, ám nagy részük csak ábrándokban marad. De mit tegyünk mi férfiak, hogy felkeltsük a gyengébbik nem érdeklődését eme szexuális forma iránt? Egyáltalán hogyan említsük meg? Mi az mit semmiképpen ne tegyünk? E dolgokra próbálok a következőkben körvonalazott választ adni.


Mi férfiak, egy idő után úgy érezzük, újdonságokra vágyunk. Szeretünk az ágyban ismeretlen dolgokat kipróbálni, főleg, ha erre a partner is nyitott. Természetes, hogy szeretjük a puncit dugni, sőt... A puncit mindenki imádja. De sokszor eszedbe jutott már neked is, milyen lenne a hátsó bejáratban? Ha igen, akkor ezzel nem vagy egyedül, mert a legtöbb férfit nagyon izgatja a dolog. Tuti, hogy egyszer te is kipróbálnád!

Ám legtöbben csak a pornó fellegvárában ragadnak, és sosem lesz merszük továbblépni. Pedig csak őszintén kellene a csajodról beszélni erről. Persze ne vulgárisan kezd, hogy "Figyelj babám, úgy megdugnám a segged", hanem vezesd fel neki a dolgot ízlésesen. Mondd el, téged mennyire izgat, ha ránézel a fenekére. Említsd meg neki, hogy foglalkoztat az anális szex gondolata, s kérd ki a véleményét erről. Ha így közelítesz a témához, a barátnőd biztosan nem fog elzárkózni, és tudtok normálisan beszélni a dologról.

Ha eljutottatok odáig, hogy eszemét tudtok cserélni az anális szexről, az már egy fél siker. Ugyanis tudnod kell egy titkot: a nők csak azt teszik meg, amire már előtte gondoltak. Szóval ha te felvezeted neki a popsis örömöket, beindítod a fantáziáját, s ilyenkor két dolog lehetséges: vagy egyből kíváncsivá teszed, hogy milyen jó lenne kipróbálni a dolgot, vagy első körben mereven elzárkózik. 

Ha az előbbi történik meg, vagyis kívánja, akkor se ronts egyből ajtóstul a házba. Húzd egy kicsit az agyát, hogy egyre jobban érdekelje az anál, s egy idő után ő fogja neked felajánlani a szűk popsiját. Ha azonban a merev elzárkózásánál leragadtok, akkor is tudod később puhítani. Csak hagyj neki időt, nagy valószínűséggel megenyhül majd!

Utóbbit azért mondom, mert volt egy barátnőm, aki eleinte nagyon elzárkózott a dologtól. De egyszer megmasszíroztam, és ánusza felé tévedtek az ujjaim. Ezt nagyon élvezte, s kérte, hogy masszírozzam a popsilyukát tovább. nagyon kéjeseket nyögött, s én meglepődve tapasztaltam, hogy vetette le pillanatok alatt a prűdségét. Ezután már az ujjamat is bedughattam neki, s ekkor jött nála az igazi élvezet! Hatalmasakat nyögött, s mikor fátyolos szemmel felkelt, megjegyezte, hogy ha tudta volna korábban, hogy popsizni ennyire kellemes, akkor biztosan nem utasította volna vissza! 


Tehát srácok, csak lágyan közeledni! Én azt javaslom, ne adjátok fel az elején. Szép fokozatosan közelítsetek a popsi felé. Mondjuk ajánljátok fel a csajnak, hogy megmasszírozzátok, és amikor a hátán fekszik, akkor ánusza felé tévedhet az ujjatok. Ezt biztosan meg fogja hálálni néhány kéjes nyögéssel. Ha már hozzászokott, hogy a popsija körül is matatsz, akkor jöhet a lágy ujjazás. Fontos, hogy először mindig a kisujjadat nyomd be neki, de csak akkor, ha már kellően ellazult. Ja, és nyálazd be az ujjad! Az ellazulásra pedig rá tudsz segíteni egy kis popsi puszilgatással és simogatással. Ha érzed, hogy kellően laza odalenn, akkor bedughatod a kisujjad a fenekébe, de szigorúan csak lassan és csak 1 cm-t! Ugyanis a seggének szoknia kell az újat!

Az elején lehet hogy picit görcsös lesz, de másodszorra már sokkal könnyebben fog menni a művelet. Emlékszem, amikor először csináltam egy csajnak, annyira tetszett neki, hogy a végén ő nyomta beljebb az ujjam, s szabályosan ugrált rajta a fenekével. Ezután már bemehetett a középső - és a mutató ujjam is. Nekem nagyon tetszett a dolog, de neki is!

Ahhoz, hogy valóra váljon az álmod, és eljussatok az anális közösüléshez, ezeket az utakat végig kell járni, Tudjátok srácok, olyan ez mint a szüzesség elvétele előtt a hosszantartó petting. Álljatok hozzá úgy a csaj popsijához, mint egykor a szűz puncihoz! Mivel még tapasztalatlan, óvatosan kell közelíteni hozzá, s meg kell adni neki a hosszas törődést, hogy fellazuljon. Enélkül nem fog menni. Lehet, hogy a popsiba ujjazás és az anális közösülés között fél év fog eltelni, de megéri! Hisz nem jó ajtóstul rontani a házba, s a csajnak is van ideje hozzászokni, hogy a hátsó bejáratot is érik ingerek.

Nagyon fontos, hogy amikor először közösültök análisan, akkor legyen nálatok síkosító! A punci ugyanis magától nedvesedik, a popsi száraz marad! Ezért ne sajnáld, nyomj bele a seggébe egy jó nagy adagot, s a farkadat se hagyd ki. Erre a célra ajánlom a Durex síkosítókat. Először elég szűk lesz odabenn a hely a farkadnak, ezért nem is tudod tövig berakni, ha már a makkod végéig bemegy, jó úton jársz. Ezután gyengéd lökésekkel elkezdheted beljebb tuszkolni, de csak addig, míg a csajnak ez nem fáj!

Ne felejtsd el közben, hogy nem a punciban vagy! Azt dughatod keményebben és gyorsabban, de csaj seggével gyengéden kell bánnod! Gondolom, te sem akarod, hogy sírás legyen a vége vagy aranyér! Érzéssel és lassan odabenn, figyeld meg, jobban fogjátok élvezni mind a ketten! 

Felejtsd el amit a pornóban láttál! Az anális szex nem hűbelebalázs módon történik. Ellenkező esetben súlyos sérüléseket szerezhetsz te is és a barátnőd is! Nagyon fontos a higiénia betartása, ugyanis a popsiban nagyon sok a kórokozó, s ha nem védekeztek óvszerrel, akár egy Hepatitis C-t is összeszedhetsz! Vannak már kifejezetten anális célra készült, bordázott óvszerek, amik még nagyobb élvezetet biztosítanak! Ha pedig tutira akartok menni, nem árt, ha a csajod kimossa előtte a fenekét! Jó utazást kívánok nektek az anális örömök világába!