2019. május 17., péntek

8 tulajdonság, ami távol tart a szextől

Ha azt hiszed, csak szexuális szempontból lehetsz férfiatlan, oltári nagyot tévedsz. Tudtad, hogy vannak olyan viselkedésformák, amik szexualitástól teljesen függetlenek, és kiborítják a nőket? Lehetsz akármilyen elegáns és jóképű, az alábbi magatartásformákkal hamar eléred azt, hogy a csajok meneküljenek a közeledből. Lássuk csak, mik ezek!


1. Lustaság:
Ez a legotrombább tulajdonság, amelyik pillanatok alatt tönkre tud tenni egy párkapcsolatot, vagy 0-ra visz a nőknél. A non-stop tévé előtt való ülés, a sörivás és csipsz zabálás lehet hogy kényelmesek és kikapcsolnak, ám egyáltalán nem vonzó dolgok. Ha egyszer rákapsz ezekre, és beleszoksz, azt fogod észrevenni, hogy életformáddá vált, és soha többet nem akarsz kilépni a komfortzónádból. Ergó egy elhízott disznó leszel, ráadásul egy megbízhatatlan dög, aminek okán soha nem fognak veled szóba állni a nők.

2. Kifogásolás:
Ugye te is utálod azokat az embereket, akik folyton a másikat kritizálják, de közben ők maguk nem tesznek semmit azért, hogy jobbá váljanak. A másik hibáit egyből felfedezik, ám saját magukat tökéletesnek és isteni műnek tartják. Ez a magatartás a legvisszataszítóbbak egyike, főleg akkor, ha lustaság kolléga is hozzájárul. Képzeld magad egy nő helyébe, és gondold át, neked hogy esik neki a következő szituáció: te folyton a tévé vagy számítógép előtt ülsz, sört iszol, ennek tetejében pedig még ki is oktatod párodat mindenfélével. Például azzal, hogy miért szöszmötöl annyit, miért nincsen nagyobb rend a lakásban, és már megint hol van a frissen vasalt ruhád. Ha nem akarsz hosszú párkapcsolatot, csináld csak!

3. Elhízás:
Míg a nők 30%-a azt hangoztatja, hogy kifejezetten vonzódik a mackós férfiak iránt, elfelejtik azt, hogy a nagy has és a túlsúly az esetek 70%-ában a mozgásszegény, lusta életmódból fakad. És akkor itt most kikötünk az első pontnál, hogy a csajok nem szeretik a lusta férfiakat. Sőt, ha kombinálod ezt a lustaságot az állandó zibi-zabival és söröcskével, nem sokáig leszel vonzó a másik szemében. Ügyelj az egészséges életmódra! Dobd ki a hambit a kukába, járj el rendszeresen sportolni, és ne fogyassz rendszeresen alkoholt! Így elkerülheted azt, hogy egy kövér úszógumis állat legyél, az ehhez járuló különböző betegségekről - cukor, magas koleszterin nem is beszélve.

4. Modortalanság:
Tudtad, hogy nem csak azzal lehetsz bunkó, ha nem engeded előre a nőt az ajtónál és folyton kritikus megjegyzéseket teszel rá, hanem azzal is, ha előtte vulgáris vagy? Pedig így van. A nők egyáltalán nem szeretik, ha nyersen fejezed ki irányukba szexuális vágyaidat. Ha ilyen témákról beszélsz velük, törekedj arra, hogy kulturáltan és lágyan fogalmazd meg ágybeli óhajaidat. Persze a haverok előtt nyugodtan lehetsz egy vulgáris állat, ahol szállnak a különböző pimasz szavak, de ha ott van a csajod is... Hát öreg, nagyon leírod magad előtte.


5. Sunyiság:
Ez a viselkedés azért visszataszító, mert egyáltalán nem felnőtt férfihoz illik. Egy kisgyereknél még elnézik a nők, hogy elhallgat bizonyos dolgokat és ferdít, azonban egy felnőtt férfi viselkedjen csak felelősségteljesen. Ha folyton hazudsz a másik nemnek csak azért, hogy jobb színben tüntesd fel magad, hamar slamasztikába keveredhetsz, ugyanis a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát. Légy a nőkhöz őszinte, ezzel fogod őket igazán lehengerelni, nem a sunyisággal! Srácok, fejezzétek be a lavírozást!

6. Anyuci kisfia:
Sok férfi azért nem sikeres a nőknél, mert nem tudott még leszakadni az édesanyjától. Folyton az ő kegyeit lesi, és minden vágya még felnőttként is, hogy anyjának megfeleljen. Ez nagy hiba, hiszen minden férfi egy önálló személyiség, ezért egy idő után el kell felejteni az anyukába való csimpaszkodást. Az a férfi, akit az anyja irányít, hiába számít már fizikálisan felnőttnek, lelkileg még nem az. A csajok pedig nem kisfiút keresnek maguknak, hanem egy rájuk vigyázó, érett, önálló férfit. Ha anyuka kedvence vagy, még a lehengerlőbb udvarlással és modorral sem tudod a nőket levenni a lábukról. Tehát: ne csimpaszkodj anyukádba, légy független!

7. Hezitálás:
Ugye, milyen idegesítő, amikor valakitől kérsz egy szívességet, és a részéről egy kis csendes tökölés után az a válasz: "Nem tudom?" Na, hát aki akkor nem tudja, később sem fogja tudni. A nők sokkal jobban értéklik, ha rögtön választ adsz valamire, mert akkor látják rajtad, hogy magabiztos vagy, és mersz belemenni különböző vállalkozásokba. Ha folyton csak azon tökölődsz, hogy hogy most igent vagy nemet mondj valamire, (sokszor napokig) te is csak egy töketlen balfék leszel, akire nem lehet alapozni. Ha nem tudsz semmit eldönteni, nem leszel igazi férfi a csajok szemében. tehát csak határozottan, céltudatosan!

8. Kritika:
A párkapcsolatok első számú alapszabálya, hogy a társunkat mindig dicsérni kell, és sohasem kritizálni. Akkor sem szabad a nőre zúdítani, hogy "Rémesen áll rajtad a ruha drágám!" ha ott áll a tükör előtt, és véleményünket kéri. Ilyenkor inkább nyeljünk egyet, és válaszoljuk nekik azt, hogy: "Tökéletesen nézel ki, drágám!" Uganyez igaz a főztjükre is. A nők ugyanis ösztönösen mindig azokat a férfiakat keresik, akik tudják őket dicsérni, és nem sajnálják tőlük a bókokat. Ha bunkó vagy velük, mennek tovább a szép szóért máshoz! Megéri kapcsolatgyilkosnak lenni?