2019. május 14., kedd

A nők típusai

Hamis ámítás abba a hitbe ringatnod magad, hogy egy udvarlási módszer és megközelítési taktika minden nőnél működőképes. Lehet, hogy huszadik századi maradi apáink még ezt tanították nekünk, de ma már egy századdal előrébb járunk, és nem csak az emberek, de az ismerkedési szokások is jelentős változásokon estek át. Ami bevált pár évtizede, ma már elvérzik. Ennek legszembetűnőbb oka, hogy korunk előrehaladtával a klasszikus ideák mellett megjelentek új nőtípusok is.


Észrevetted már, milyen széles a paletta, ha új csajokat akarsz megismerni? És azt is, hogy amíg az egyik nőnél tökéletesen működik a megközelítésed, addig a másik elutasítással reagál rá? Bizonyára igen, és valószínűleg azon is sokat filóztál már, hogy vajon miért van ez így. A válasz elöljáróban pofonegyszerűnek tűnik, de ha megvizsgáljuk közelebbről, rájövünk, hogy nem is olyan egyszerű választ adni a fenti miértekre. A nőket ugyanis belső tulajdonságaik szerint több kategóriába lehet sorolni, és ha nem ismered fel egyből, kiszemelted melyik típusba tartozik, könnyen elbukhatod a játékot. Ha viszont már tapasztalt róka vagy a gyengébbik nem terén, egyből be tudod őket sorolni a megfelelőbe, és gyerekjátékká válhat a hódítás menete. Hogy miért? Mert ha ismered egy nőtípus különböző igényeit és vágyait, több lehetőséged van rá, hogy a megfelelő oldalról közelítsd meg őket. Ahány ház annyi szokás, ahányféle nő, annyiféle csábítás.
De mielőtt a következőkben bemutatom neked a nők 9 alaptípusát, érdemes tudnod, hogy ezek a kategóriák nem kizárólagosak. Ugyanis léteznek olyan nők, akik bár elsőre ártatlan angyalkáknak tűnnek, valójában semmirevaló repedtsarkúak. És vannak olyanok is, akik azzal játsszák ki a férfiakat, hogy direkt másnak mutatják magukat, és csak szórakoznak velük. Ezért kell mindig nagyon résen lenned! De ha megfogadod a következő tanácsainkat, hamar rájössz, hogy ki az aki őszinte, és ki az, aki hamis. Ebben nyújtunk most neked hasznos infókat és tippeket, a legtipikusabb női karakterek bemutatása mellett. És meglátod, mire a végére érsz ennek a cikknek, egyből meg fogsz világosodni, és egy újabb kapu nyílik meg benned arról, hogy a sokszínű női lélek igazából nem is olyan bonyolult dolog. Kezdjük hát a női típusokkal és megközelítésükkel, A-tól Z-ig.



1. A Megszelídíthetetlen: A megszelidíthetetlen nő az a fajta, aki cseppet sincs megelégedve jelenlegi helyzetével. Egzisztenciálisan még nem tudta megvalósítani a céljait, és emiatt frusztrált, amire legtöbbször rájön az, hogy az emberi kapcsolatokban sem találja a helyét. Mivel tartós párkapcsolatot nem tud kezdeményezni amiatt, hogy maga sem boldog, a munkába és a karrierépítésbe temetkezik. Nem lesz könnyű dolgod, ha egy ilyen nőtípussal kezdesz. Kiszabadítani őt a mindennapok börtönéből cseppet sem egyszerű, ugyanis folyton csak negatív érzelmeiről beszél, viszont arról nagyon keveset említ, hogy mi az, amit szeret. Ezért beszélgetéskor sose a jelent pendítsd meg vele. Próbálj érdeklődni az álmairól és további terveiről. Csak erre tud majd kellemes választ adni. És persze ezeket a kellemes érzéseit veled fogja azonosítani, ugyanis te ébresztetted fel benne azokat. Tehát hozd el számára a szabadságot, még ha az csupán az álmok világában valósulhat meg!
2. Az Elkényeztetett Csitri: Gondolom, ezt a típust senkinek sem kell bemutatnunk... Ő az, akinek gyermekkorában mindene megvolt, amire csak vágyott, és a szülei folyton a kegyeiben akartak járni. Ford Focussal vitték az óvódában védőkabátban és szatyorban, nehogy napfény vagy egy horzsolás érje, és este hat után már nem ment ki játszani, mert a széltől is óvták. Ő az a csajszi, aki szeretetet mindig ruhák és kisebb-nagyobb ajándékok képében kapta, így fogalma sincs arról, min alapul az igazi mély vonzalom és romantika. Számára a világ úgy működik, hogy mindent megkaphat, amire csak vágyik, ha pedig mégsem, akkor kivágja a baromi nagy hisztit. Normális hobbija vagy időtöltése általában nincsen, így neked az a feladatod, hogy vezesd el az élet mélyebb rétegeibe. Abba a részbe, ahol nem a tárgyak dominálnak és a szép rucik, hanem a belső értékek.
3. A Nebáncsvirág: Ezt a típust nagyon nehéz megközelíteni. Még akkor is, ha egy nagyobb társaságban ismerkedtek meg. Mindig ő a visszahúzódó, szégyenlős hallgatag, aki nem vállalja fel világnézetét és véleményét, emellett gyakran prűd és teljesen érzelemmentes. Ha fel is gyullad benne valami egy férfi iránt, azt rögtön egy láthatatlan fal mögé rejti, és nem nyilatkozik róla az illetőnek, jeleket sem ad csak vár, mint ovis kislány a játékára. Ebből ered bizonytalansága is, amit egyből arroganciával leplez. Nála áttörni a védelmi falát és eljutni a szívéhez, de aki türelmes, előbb-utóbb elnyeri a bizalmát. Ehhez nagyon sok türelem, megértés és óvatosság szükséges. De ha szerelemre lobban, egyhamar nem ég el a láng...
Ő az a lányka, aki még nagyon tapasztalatlan az élet dolgaiban. Mivel kevésbé szociális és nem jár el sok helyre, főleg nem szórakozni, fogalma sincs arról, milyen a kikapcsolódás vagy a szerelem. Baráti kapcsolatai is felületesek, de egy jó barátnője mindig van, akivel kibeszéli a srácokat. Soha nem volt még párkapcsolata, és arról sincs fogalma, mi az a férfi. Még senki nem vitte ágyba, sőt, nem is udvaroltak neki, emiatt nagyon gátlásos a férfiakkal. De mivel szexuálisan már fantáziál, ez az a rész, aminél keresztül meg lehet őt fogni. Lassan a bizalmába kel férkőznöd, és direkt olyan irányba vinned a beszélgetést, hogy felizgasd. Így felkorbácsolod a vágyát, és hamar kéz a kézben a találjátok magatokat! Csak el ne siesd vele a dolgokat!
5. Az Áldozat: Na ő az, akinek csupa negatív tapasztalatai vannak nem csak a pasikkal, de az emberekkel kapcsolatban is. Ebből kifolyólag több időre van szüksége ahhoz, hogy bárkit a privát szférájába engedjen. Őt kizárólag feltétlen nyíltsággal és korlátlan őszinteséggel lehet meghódítani. Így ha bizalmasan beszélsz vele, egy idő után ő is automatikusan érezni fogja: megbízhat benned, így szabad lesz a további pálya!

6. A Szépség: Ez a típus tökéletesen tisztában van vele, hogy a természet csodás idomokkal és bájjal áldotta meg, így tudatosan ki is használja ezt. ha megjelenik valahol, mindig nagy tömeg veszi körül, és a férfiak jelentős része őket koslatja egy szórakozóhelyen. A közelükbe férkőzni azonban nehezebb, mint az átlagnál, ugyanis egy speciális védőfalat építenek i maguk körül. Unják már, hogy a pasik többsége szinte mindig csak azért megy oda hozzájuk, mert jól néznek ki vagy szép a seggük, így a nyolcvan százalékot, akik nem eredeti szöveggel mennek oda ismerkedni társaságukba, egyetlenegy mondattal lekoptatják. Ugyanez igaz visszafelé is, mert a férfiak is nehezen bíznak meg a tetszetős nőkben. Pont azért, mert legtöbbször külsőségesek ezek a csajszik. De ha túlmész azon, hogy mekkora a cicije meg a popsija, és inkább a belső értékeit kezded el dicsérni egy beszélgetés közben, azzal igazán lekenyerezed őket.
7. A Jóságos Nővérke: Ő az a nőtípus, aki folyton a nála gyengébbek és elesettek társaságát keresi. Mindenkin segíteni akar, igazi jószívű adakozó és empatikus, érzékeny lélek, aki csak akkor érzi jól magát, ha éppen van kit istápolnia. Ha valami baj történik a környezetében, ezért ő az első, aki odarohan az illetőhöz, és ellátja, mint egy jóságos doktornéni. Emellett pedig igazi tanárnéni, akinek imponál, ha valaki tudatlanabb nála, így okíthatja. Ráadásul mindig van valami problémája, amit először felhoz a beszélgetésben, mert ugyanúgy segítségre vágyik ő is, mint a környezetében lévő többi elesett, akivel körülveszi magát.Tehát ha igazán közel akarsz hozzá férkőzni, beszélj neki a bánatodról és a gondjaidról, és tárd elé, ami éppen a szívedet nyomja.
8. A Vénlány: Ő az a típus, akit messzire kerülj el, ha jót akarsz magadnak! Mindig csak azt keresi, hogyan tehet keresztbe társainak, vagy éppen kinek okozhat fájdalmat. Imád a másikon gonoszkodni a többi barátnőjével, akik ugyanebbe a típusba sorolhatók.Ezek abból élnek, hogy mások energiáit teljes mértékben leszívják! Ha a társaságukba kerülsz, már az is veszélyes, mert rosszabb kedvvel mész el onnan! Szóval az öreglány típust kerüld el olyan messzire, amilyen messzire csak tudod!
9. Az Érzéki: Ezt a fajtát direkt hagytuk neked utoljára, mert a legkülönlegesebb és legvonzóbb nőtípus mind közül. Tulajdonképen ő minden férfi álma. Amellett, hogy nagyon szociális, és szeret beszélgetni, megismerni új embereket, mindenkivel nagyon kedves és iszonyatosan jól táncol! Önbizalomban sem szenved hiányt, ebből kifolyólag kitűnően bánik a férfiakkal, és tapasztalt is velük.Csak egy bibi van: nagyon magasak az elvárásai, így ha a közelébe férkőztél, nagyon nehéz ott is maradni. Talán mert olyasvalakit keres, akivel együtt élvezheti ki a csodás élet minden egyes percét! Legyél belevaló, és add meg neki a legextrémebb dolgokat, amire vágyik!