2019. május 9., csütörtök

A nők megszólításának tuti receptje

Ha eljutottál odáig, hogy leszólítottál egy lányt, egyenesben vagy. Innentől kezdve már csak azzal ronthatod el a dolgot, ha trágár vagy, esetleg nem tudsz megfelelő témát találni. Előbbiről minél előbb szokj le, utóbbihoz pedig, hogy miről beszélgessetek, most segítséget adok neked.


A legtöbb srácnak, aki igyekszik szociálisan aktív lenni, egy idő után mérhetően megnő az önbizalma. Ha követed a "Fejleszd a kommunikációd!" részben leírtakat, neked sem lesz többé probléma, hogy fesztelenül elbeszélgess egy nővel. Akármilyen élethelyzetben vagy szituációban tetszik meg neked valaki, nem szabad megfutamodnod! Ha mégis ezt teszed, számtalan lehetőséget kihagysz, hogy szert legyél egy leendő párkapcsolatra. Megértem, hogy parázol. De ha tök szimpi neked egy csaj, csak a következő módon tudhatod meg, jó vagy-e nála. Megfogod szépen a tökeid, és odamész hozzá.
Mielőtt azonban a fenti lépést megtennéd, jó ha tisztában vagy néhány szabállyal. Ezek nélkül ugyanis vajmi kevés esélyed van ahhoz, hogy pozitívan fogadjon a csaj. Először is: teljesen mindegy, hol vagytok, a hely ne hátráltasson. Csak egy fatökű fog mindent a körülményekre. Amint meglátod a lányt, légy akárhol, lehetőleg rögtön szólítsd meg. A legjobb, ha ezt egy gyors szemezés után teszed. Így máris volt egy kisebb felvezetése a dolognak, és a nőt nem éri váratlanul az új helyzet. És azt ajánlom, hogy szemből közelítsd meg a lányt. Így nem érzi kiszolgáltatva magát, aminek köszönhetően már az első szavad előtt bizalmat nyersz tőle.
Oké, öregem. Ügyes vagy. Ott állsz a csaj előtt, már csak azt várja, hogy megszólalj. A legtöbb srácnál ilyenkor lép életbe egy blokk. Teljesen összeomlanak, mert önbizalmuk tovaszáll, és össze-vissza dadognak. Nem tudnak összerakni egy épkézláb mondatot, aminek az lesz a vége, hogy a nő vagy furcsán kezdi el méregetni őket, vagy simán hátat fordít és elmegy tőlük a francba. Neked nem szabad leblokkolni! Viselkedj higgadtan, amiben nagy segítség a következő: ne tulajdoníts nagy jelentőséget a lánynak! Csajozós karrieredben ez az a szabály, amit örökre a szívedbe kell vésned, ha nem akarsz kínos pillanatokat. Sok férfival ugyanis az a baj, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonít életében a nőknek. Bőgnek miattuk, öngyilkosok akarnak lenni, felvágják az ereiket, stb... Az elutasítást fel kell dolgoznod! És ez könnyebben fog menni, ha nem drámázol.

Amikor ott vagy a csaj előtt, jusson eszedbe: ő csak egy a több millió nőnemű közül, aki a tiéd lehet. Nem beszélve arról, hogy a nők száma világszerte 20%-kal magasabb a férfiaké. Tehát: ha egy nő elutasít, akkor mi van? Annyi közül tudsz válogatni, hogy ihaj-csuhaj, öregem! Ha ezt felidézed magadban, garabtálom, hogy nem fogsz a leszólításkor leblokkolni.

A legfontosabb, hogy legyél eredeti, és felejtsd el a sablondumákat. Egyrést azért, mert a nők már halálosan unják ezeket, mint a Mikulás-mesét, másrészt pedig saját hitelességed ásod alá velük. Néhány példa a leggyakoribb sablonszövegekre:
- Szia cica, van gazdád?- Szia! Meghívhatlak egy italra?- Szívesen lennék a melltartód!- Ezek igaziak?- Felforrósítod itt a levegőt! Na, remélem ti is jókat vidultatok ezen a felsoroláson. Az ehhez hasonló szövegekkel persze nyugodtan lehet próbálkozni, de a vége úgyis az lesz, hogy a csaj hátat fordít és otthagy, vagy kapsz tőle egy égetően nagy pofont. Aki próbálkozott már ilyenekkel bevágódni, gondolom tudja, miről beszélek...
Nem fogunk a szádba adni mi sem különböző csajozós szövegeket, ugyanis a leghatásosabb az, ha magadat adod. Minden ember hangjában és beszédében, stílusában van valami egyedi. Olyan, ami senki máséhoz nem hasonlítható, és ettől lesz megismételhetetlen. Az egyszeri pedig a legcsodálatosabb dolog a világon. Mindenki attól lesz vonzó, ah van egy pozitív tulajdonsága, adottsága, ami másban nincs meg. Ezt kell neked megtalálnod és valahogy átadnod, ha megismerkedsz egy lánnyal. És ha megtalálod magadban ezt az egyediséget, nem kell különböző sablonszövegekkel dobálóznod. Csak hidd el magadról, hogy hogy vonzó vagy, és máris gyerekjáték lesz a csajok leszólítása.

A nőkkel való kommunikációt kétféle módon kezdeményezheted: direkt és indirekt módon. A direkt módszer azt jelenti, amikor úgy mész oda hozzájuk, hogy kerek perec elmondod nekik, mi a helyzet. Ezt a bevállalósabb és szuper magabiztos srácoknak ajánljuk, akik nem ijednek be, ha rosszul sül el a dolog. Íme egy példa a direkt megszólításra:
"Szia, (te neved) vagyok, és azért jöttem ide hozzád, mert nagyon aranyosnak találtalak."
Ez csak egy példa, neked nem muszáj ezt a formulát használnod, de ha felvállalod, ami először megfogott a nőben, 90% az esélyed rá, hogy sikered lesz. Légy őszinte, ne köntörfalazz! A nők ezt a igazán nagyra fogják értékelni!
A gyengébbik nem másik megszólítási módszere az indirekt, egy olyan taktika, amikor egyáltalán nem vagy rámenős. Odamész hozzá egy ártatlan kérdéssel, pl. hogy tudja-e, mennyi az idő, vagy egyszerűen csak útbaigazítást kérsz tőle. Ha indirekten akarsz kapcsolatot kezdeményezni, mindig dobj fel nekik egy témát, ami a helyzethez illik. Ha egy buliban vagytok, nyugodtan kikérheted a véleményét a szomszéd asztalnál ülők viselkedéséről, vagy ha tragacs buszon utaztok, megemlítheted a melletted ülő lánynak viccesen, hogy mit kéne kezdeni ezzel a romhalmaz tömegközlekedéssel. Teljesen mindegy a helyzet és a körülmény. Tehát hajrá srácok, csak magabiztosan!