2019. június 16., vasárnap

Gruppenszex a láthatáron

Nőknek és férfiaknak más szempontból izgatja fantáziáját a többes. A férfi álma, hogy kipróbálhassa egyszerre több nővel is. A nők gyakran fantáziálnak több férfiról. De vajon mikor szerencsés összehozni egy ilyen helyzetet? Mi az, amit mindenképp tartsunk be, ha gruppenszexre kerül a sor?


Nemrég utána böngésztem a Google-ban, vajon mennyien keresnek rá a gruppenszex kifejezésre. Meg kell mondjam, cseppet sem ért meglepetés. A szex kulcsszó után az erotika következik, majd ezek mögött magasan kiemelkedik a gangbang és a gruppenszex. Ahhoz, hogy nekiálljunk a témának, először tisztázzuk, hogy mi a gruppen és gangbang közti különbség. 

Míg a gruppenszex tripla résztvevős, és általában két fél dolgozik egy harmadik öröméért, addig a gangbang-ben már nincs létszámkorlát. A pornószájtok 60%-át az ilyen típusú filmek teszik ki, találunk bőven...

De mi van, a mi is elhatározzuk, hogy szeretnénk gruppenezni? Vagy csak úgy jön az egész? Mert kedves olvasóim, utóbbi is könnyen előfordulhat. Több évvel ezelőtt meghívott szilveszterezni egy ismerősöm nem csak engem, hanem a barátnőmet is. Tudtam, hogy tetszik neki a csaj, hisz meg volt áldva idomokkal a leányzó. :) Engem pedig mindig felizgatott, ha más srácok is kifejezték érdeklődésüket a barátnőm felé. Ettől mindig is állt a farkam, sosem voltam féltékeny, s ezt a barátnőm is tudta. 

Benne volt a pakliban, hogy szilveszterkor lesz egy jó kis gruppen, s ezt én sem utasítottam volna vissza. Mindig felajzott, hogy nézhetem, miképp élvez a csajok más pasikkal is. A dolog majdnem megtörtént, a csajom ajánlta a dolgot, már mindkettőnk derekát megfogta, csak egy volt a baj: a srác anyja is otthon volt. Pedig ha csak hárman lettünk volna, akkor felejthetetlen szexpartit csinálunk, az tuti. Ezután többször is fantáziáltunk a csajommal erről, ám az ismerős elkopott, más helyzet pedig nem volt.

Bár a pillanat heve sokakat rávisz a gruppenszex kipróbálására, mégsem jó ötlet ez minden esetben. Én csak akkor javasolnám, ha mindketten megbíztok maximálisan egymásban. Hisz előfordulhat, hogy a bevett partner jobban teljesít mint te, s ez féltékennyé tehet. Ezáltal könnyen veszekedéssé fajulhat a dolog, ami hamar véget vet a szárnyaló terveknek. Másrészt lehet, hogy utána látni sem akarjátok egymást, ami azonnal a kapcsolat végét jelentheti. 

Egyszer egy bevásárlóközpontban beszéltem ismerős csajokkal a gruppenről. Képzelhetitek, ez milyen lehetett egy nagy hamburgert falatozva :). Az egyik csaj így nyilatkozott: "Én kipróbálnám két érfival, de csak úgy, ha nem vagyok szerelmes, és ismeretlenek a srácok." Úgy gondolom, ez nagyon korrekt és őszinte válasz. Mindig értékeltem az olyan nőket, akik nem mismásolnak, hanem egyenesen megmondják, mit gondolnak erről. Ekkor kezdtem el látni, hogy bizony ők is sokat fantáziálgatnak, nem is keveset...

A másik csajszi a következőt nyilatkozta: "Mi is beszéltünk a barátommal már erről, de még sosem tettük meg." Szóval a fantázia mindegyikükben dolgozik. Mert valójában a nőket is a szexuális ösztönök vezérlik,, s jó partnerrel/partnerekkel ők is élvezik a dugást. Sőt, akkor tudják elengedni magukat igazán, amikor kikapcsol bennük a kulturális nő (ezt nem szabad, azt nem szabad). Ezért van az, hogy a legtöbb gruppen általában házibulikban történik, ahol egyébként is oldottabb a hangulat, mert otthonos körülmények közt érzik magukat a résztvevők.

Ha szerelmesek vagytok egymásba a csajjal, akkor csak akkor érdemes belekezdeni egy két férfi egy nő felállásba, ha maximálisan megbíztok egymásban, és azt is tisztázni, hogy ez most csupán szex lesz. Ráadásul érdemes olyan harmadik résztvevőt hívni, akit egyikőtök sem ismer, és valószínű utána sem fogtok találkozni. Erre nagyon jók a különböző szexpartner kereső weboldalak. Itt tuti találtok olyan személyt, aki "beszállnék harmadiknak" jeligével regisztrált. 

Egy másik lehetőség még a nyaralás. Ha külföldre mentek, ott nagyszerűen összeismerkedhettek érdekes emberekkel, s ha jól sikerül, az utolsó estét akár hárman tölthetitek az ágyban. 


Mielőtt nekiálltok:
Na olyankor érdemes tisztázni, hogy mit szabad és mit nem a harmadik félnek. Így senkit nem fog közben váratlan dolog érni, s a feszélyezettség sem lesz a történet része. 

Mindenképpen védekezzetek, mert egy gruppenszex alkalmával szép keresztfertőzéseket lehet összeszedni. Gondolom, utána egyikőtök sem akar a nemi beteg gondozónál sorba állni, mert roppant kínos.

Szánjatok elég időt az előjátékra. Valószínűleg mindannyian nagyon fel lesztek izgulva, de épp ezért fontos, hogy ne ajtóstul rontsatok a házba, mert ez fájdalommal járhat!

Csak akkor csináljátok, ha mindhárom fél benne van. Ha valakin látszik közben, hogy nem érzi jól magát, akkor ne erőltessétek! Másrészt néma gyereknek anyja sem érti a szavát, szóval nyugodtan mondjátok meg, ha valami nem esik nektek jól (ezt főleg a nőknek mondom)!

A pornóban sok jó póz van, de ne feledkezzetek el róla, hogy amit ott láttok, az nem a valóság. Ne hűbelebalázs módon történjék az egész!

Ha már benne vagytok, akkor meg fogjátok azt is látni, hogy hárman már nem könnyű felvenni a szex ritmusát! Itt mindenkinek két emberhez kell alkalmazkodni, ami nem megy mindig zökkenőmentesen. Ezért fontos, hogy a jobb összehangolódás érdekében nyissatok meg egy üveg bort és legyen bevezető beszélgetés. Így jobban egymásra tudtok hangolódni az ágyban is!