2019. június 11., kedd

Innen tudja a nő, hogy bizonytalan vagy

Megjátszhatod egy ideig magad, de a nők hamar rájönnek ha nem vagy hiteles. Egy ideig biztosan tudod a másikat hitegetni, de ez nem célravezető. Egy külföldi kutatás utánajárt, hogy honnan érez rá a gyengébbik nem arra, ha egy férfiatlan partnerrel van dolga.


Mivel továbbra folytatunk bonyolult beszélgetéseket folytatunk arról, hogy mit jelent az ember, annál inkább megkérdőjelezzük a régimódi férfiasságot. A Reddit egy újabb felmérésében a nők megosztottak néhány olyan dolgot, amit észrevettek egyes fiúknál, akik meg akarták mutatni, milyen férfiasak… ám ezek a tulajdonságok gyakrabban árulják el bizonytalanságukat.

A semmire tartott dolgok ismeretlensége gyakori, különösen a popkultúrában. "Az enyhén régebbi munkatársam soha nem hagyja ki azt a lehetőséget, hogy megemlítse, hogy nem tudja, ki Drake van, vagy hogy mi az, amiért a lehető legjobban gyűlöli a fiatalabb generációt," szól egy megjegyzés. - Szuper szörnyű.

Ezt a tudáshiányt szinte mindig táplálja az elitizmus valamilyen formája, és a srácok között gyakran túlmutat minden "túlzott" tudálékossággal. Ahogyan egy hozzászóló emlékeztet: "Volt egy barátom, aki alapvetően teljes előadást tartott, hogy megmutassa, hogy mennyit tud a sminkről, a körömlakkról vagy a ruházatról." Ennyi elég is.

Kedves srácok! Remélem, ti nem követitek el ezeket a buta hibákat soha, ha csajokkal randiztok. Nincs annál kiábrándítóbb, mikor eleszünk a másik idejéből azzal, hogy folyamatosan méltatlankodunk. Ilyenkor energiavámpírrá válunk, és az ilyenektől menekülnek a nők.

A Reddit felméréséről jut eszembe: én is ismerek nagyon sznob, megjátszós és tudálékos férfit. Az ilyenekkel az a baj, hogy mindenki fölé helyezik magukat, ebből kifolyólag egy nőt sem képesek egyenrangú félként kezelni. Ez már csak azért is gáz, mert a kommunikáció egymás megismeréséről szól, nem a fellengzésről és saját nárcizmusunkról.


Ugyanis a fentieket mindig akkor vesszük igénybe, ha el akarjuk terelni gondolatainkat saját hiányosságainkról. Mert gondoljunk csak bele: könnyebb a másikat ostorozni élőszóban vagy facebook-kommentben, mint magunkba nézni, és dolgozni önnön jobbá válásunkon. Tehát srácok, ha azt akarjátok, hogy egy értelmes nő mellettetek maradjon, akkor fejezzétek be a negativitást!

Ehelyett beszéljetek mindenkinek céljaitokról, és arról, amire büszkék vagytok az életetekben. Biztosan nektek is van ilyen. Egoizmus helyett legyetek szerények, és ne beszéljetek arról folyton, hogy ekkora királyok vagytok! Ha valóban, akkor ezt egy nő látni fogja, és nem kell neki bizonygatni.

"A legutóbbi srác, akivel randiztam, izompólóban jött, és folyton a bicepszét villantgatta. Alig vártam, hogy vége legyen a programnak. Végül a barátnőm kimentett egy telefonnal." Szól ismét egy Idézet a Reddit-ről. Ez ugyanis jó példa arra, hogy ha valaki a fél életét kondiban tölti, akkor bizony súlyos önbizalomhiánya van. Ezt pedig könnyű az izmokkal kompenzálni. Volt egy barátom, akit Rolinak hívtak. Ez nagyon bizonytalan csávó volt, s azt hitte, ha több kiló izmot felszed, attól majd magabiztos srác lesz. Hát, nem lett az. A nők folyton bepalizták, ráadásul a naivitása is a régi maradt.

A Reddit felmérésében résztvevő nők azt tanácsolják: ha te is úgy érzed férfiként, hogy magabiztosságra van szükséged, akkor kezdj el dolgozni a személyiségeden. Tűzz ki egy célt, milyen szeretnél lenni, és ha ez megvan, viselkedj ennek megfelelően. nem lesz könnyű, de az életben mi az? Ezen is dolgozni kell keményen.

Szóval srácok, végszónak: ne viselkedjetek lúzerként, felejtsétek el a bizonytalanságot! Ez nem lesz rövid idő, de ha eleget beletesztek, akkor sikeresek tudtok lenni nem csak a nőknél, hanem az életben is. Ami segíthet: a csináld magad könyvek, a különböző kurzusok, és a tanulás. Hajrá skacok, esetlenséget elfelejteni!