2019. május 15., szerda

Hogy a nő szexuális lényként tekintsen rád - regresszió

Elveszni a múltban teljesen felesleges és haszontalan dolog. Állítják egyesek. Azonban elárulunk neked egy nagy titkot: ők nincsenek tisztában a hódítás egyik csodálatos eszközével. Azzal, amely rögtön utat enged minden női szív mélyébe és rejtelmeibe, valamint felnyitja azt az utat, ami egy kapcsolathoz vezet. Ez a fogalom az ún. regresszió, ami nem mást jelent, mint a visszautazást gyermekkorunk csodálatos élményeibe.


Indulásnak tisztázzuk azt, hogy mit jelent a fent említett kifejezés. A regresszió nem más, mint egy folyamat, amelynek lényege, hogy egy beszélgetés során felidézzük fiatalkorunk legkellemesebb emlékeit. Lehet ez egy kedves nagyapa, egy gyermekkori barátnő vagy éppen az első csók amit az óvodában adtunk egy lánynak. Elsőre nagyon egyszerűnek tűnik, de ha nem építed fel megfelelően, visszafelé is elsülhet. Az egész lényege az, hogy ha beszélgetsz egy nővel, próbáld ne egyből, hanem fokozatosan a gyermekkora felé terelni a témákat. Ezzel jelentős előrelépést érhetsz el a hódításban, mert kellemes érzéseket fogsz feleleveníteni benne, és egyben nagyon jó kommunikációs partneréé is válsz a számára. És hogy miért van mindez?
Vizsgáljuk meg kicsit a regressziós technika pszichológiai magyarázatát. Talán mondanunk sem kell, hogy az egész Freud-nál kezdődött. És tudjátok hogyan? Mi sem gondoltuk volna, de a legendás pszichológus teljesen véletlenül jött rá kezelései során, hogy női páciensei egy idő után szexuális vonzalmat éreznek iránta, miután visszahipnotizálta őket kamaszkorukba. Miközben a női pácienseket Freud mély álomba ringatta, a legkedvesebb élményeikről kérdezgette őket. Legtöbbször a nők apjukról vagy anyjukról, valamint korábbi veszteségeikről beszéltek, nem egyszer pedig olyan szenvedély gyúlt bennük utána a doki iránt, hogy szegény Freud alig tudta őket lerázni.
Mivel a regresszió nagyon intenzív érzéseket szabadít fel mind a férfiakban, mind a nőkben, a hódításban is használható. Most csukd be a szemed és kérdezd meg magadtól: mikor beszélgettél utoljára egy neked tetsző lánnyal arról, hogy milyen volt régen az élete vagy kiskora? Ha nagyon régen, akkor ez nagy hiba, de ha nem rég felvetetted, akkor az dicséretre méltó. Ugyanis: nem elég, hogy a csajok imádnak ezekről a dolgokról beszélni, de hamar beléd is fognak zúgni, ha a kommunikáció többi módszerét is profin használod. De a regresszió szerepét azért emelném ki neked, mert így a legkönnyebb intim titkokat kiszedni a csajból, és ha ez megvan, már létre is jött a lelki kapcsolat.

Amikor egy csaj megosztja veled, ki az akit szeretett, ki az akit először vesztett el, hogy hívták az első szerelmét, akkor tulajdonképpen nem is te közeledsz hozzá, hanem ő hozzád. Érted a lényeget? Te csak ártatlanul irányított kérdésekkel tereled odáig a szót, aztán hagyod, hogy kibontakozzon. Azonban jegyezd meg, ezt mint minden mást, sosem szabad erőltetni. Ha látod, hogy a lány nem akar ezekről beszélgetni veled, akkor még építened kell bizalmát nonverbális módon, vagy valamit nagyon elrontottál. Azonban megnyugtatunk, hogy ennek a valószínűsége egy a százhoz, ugyanis ezt a témát bármikor felhozhatod. Viszont ebben is nagyon fontos - amit nem győzünk neked időről-időre hangsúlyozni - az őszinteség. Ha úgy alkalmazod a regressziót, hogy igazából nem is érdekel a csaj, akkor ezt megérzik, és a sikerednek annyi. De ha érzi a hangodon, hogy érdeklődésed őszinte, máris szabad a pálya, öregem!
Ne feledd: ebben a módszerben nem csak az a lényeg, hogy a nő gyermekkori érzelmeit előhívd, hanem az is, hogy újra megéljék azokat. Ugyanis azonkívül, hogy a regresszió jó és rossz hangulatot is magában hordozhat, többféle lehet. A pszichológusok három csoportra osztják fajtáit: ödipális regresszióra, infantilis regresszióra és serdülőkori regresszióra. Ahhoz, hogy ezeket tudatosan használd, most mindegyiket elmagyarázzuk neked, és példákkal is szemléltetjük, melyiket hogyan tudod alkalmazni. Lehet, hogy már használtad őket is, csak mindmáig nem tudtál róla... Na de lássuk a medvét, és elemezzük őket egy kicsit röviden.


Hypnosis, Clock, Pocket Watch, Pendulum

Az első csoport az ödipális regresszió, ami azt jelenti, hogy az érzelmek három személyt érintenek: az anyát, az apát (vagyis a szülőket) és magát a gyereket, aki a beszélgetésben te vagy. Ha tehát a lánytól azt kérdezed, hogy milyen volt gyermekkorában a viszonya szüleivel, akkor az ödipális regressziót alkalmaztad nála. Még egyszer megjegyeznénk azt, amit a fejezet elején is írtunk neked: teljesen mindegy, hogy a csaj hogyan válaszol, ha rossz élményei vannak, az sem gáz, hiszen ilyenkor át tudod ölelni és megsimogatni, amivel már ragaszkodást is kiváltasz belőle. 

A regressziók második csoportjába tartozik az infantilis regresszió. Biztosan hallottad már azt a kifejezést, amikor egy férfira azt mondják, hogy infantilis. Ez nem jelent mást, mint egy olyan embert, aki testileg felnőtt, viszont gondolkodásában gyermeki. Arról beszéltünk neked, hogy az ilyen fickókat miért nem szeretik a csajok, de nyugodj meg, mivel az infantilis regresszió teljesen mást jelent. Mégpedig nem mást, mint a szoros anya gyermek kapcsolatot. Erre a témára úgy vezetheted rá leghatékonyabban a lányt, hogy rákérdezel, milyen volt a kapcsolata édesanyjával.

Végül megérkeztünk a harmadik csoporthoz, a serdülőkori regresszió kategóriájába. Ez lesz talán a legkönnyebb. Hiszen ki ne emlékezne kamaszkori csínytevéseire és nagy álmára, amikor sok kortársával együtt megakart váltani a világot. Ki ne tudná felidézni az első szerelmet, vagy csókot, netán első szexet, ami brahival végződött. Ha a nő kamaszkora kerül szóba, itt aztán elszabadulhatnak az érzelmek. Elkerülhetetlenül felszínre kerülnek a szexuális töltetű dolgok, ami olyan izzást fog adni az egész beszélgetésnek, hogy szinte forr köztetek a levegő. Innentől kezdve pedig már ki is épült közöttetek a legmélyebb bizalmi szint.

Ennek a kommunikációs technikának az elsajátításához nem kell mást tenned, csak egyszerűen sokat mozogni nők között, és próbálni velük közös nevezőre jutni. Ugyanis ha ez nincs meg, tehát az időjáráson nem tudtok túllépni, akkor a gyermekkori élményeit sem fogja neked feltárni. Ezért jegyezd meg, hogyan találhatod meg az arany középutat. Sose legyél tolakodó, egyben ne is erőltesd magad. Ha látják a csajok, hogy görcs van benned, egyből elfordulnak tőled, és gyermekkori élményeik helyett barátnőiknek fognak téged kibeszélni.